Εκδηλώσεις 2012

2012

Ελαιώνας 25/9: Το τμήμα του ομίλου Ειλέσιον, μετά από πρόσκληση του Δήμου Θηβαίων συμμετείχε σε τοπικές εκδηλώσεις μαζί με άλλους χορευτικούς συλλόγους και τον χορευτικό σύλλογο της περιοχής. Το τμήμα "Εφήβων-Νέων"  παρουσίασε χορούς από την πανέμορφη Κρήτη.



Γιορτή Κρασιού ΑσωπίαςΣτις 22/9/2012: Συμμετείχαμε στην Γιορτή κρασιού του τόπου μας αναλαμβάνοντας την ψυχαγωγία των θεατών χορεύοντας χορούς από τον Μεσότοπο Λέσβου, τα Κύθηρα-Ικαρία, την Μ.Ασία και την Κρήτη, ταυτόχρονα προσφέρονταν άφθονος οίνος και άλλα προϊόντα που παράγονται από το σταφύλι.



Πινδάρεια 2012: Ο Χ.Π.Ο.Α. συμμετείχε στις εκδηλώσεις των Πινδαρείων, στην Θήβα, με παρουσίαση παραδοσιακών χορών από πολλές  περιοχές της Ελλάδος. Την βραδιά καλύψαμε πλήρως, χωρίς την συμμετοχή άλλων συλλόγων. Χορέψαμε χορούς από την Δ.ΘράκηΚρήτηΜ.ΑσίαΔωδεκάνησα και Α.Ρωμυλία (επιλέξτε τα ονόματα των περιοχών για να δείτε τα βίντεο)


Νέα Αρτάκη Εύβοιας, Κυζίκεια: Με ιδιαίτερη διάθεση παραβρεθήκαμε στην Ν.Αρτάκη με το  τμήμα ενηλίκων του ομίλου μας, συμμετέχοντας στις εκδηλώσεις των Κυζικείων. χορέψαμε χορούς της Δυτικής Θράκης

Εκδήλωση στον Σολομό Κορινθίας:Το τμήμα «Εφήβων-Νέων» του ομίλου μας, χόρεψε χορούς από τηνΑνατολική Ρωμυλία, στον Σολομό Κορινθίας. Οι μουσικοί μας Θοδωρής ητούδης (Γκάιντα) και Παναγιώτης Εκήζογλου (Νταούλι).



Εκδήλωση στο Νεοχωράκι Βοιωτίας: Το τμήμα ενηλίκων του ομίλου, χόρεψε χορούς της Δυτικής Θράκης.



Εκδήλωση στην Τανάγρα Βοιωτίας 5/7/2012: ΕΔΩ Ο Χορευτικός & πολιτιστικός Όμιλος Ασωπίας «Ειλέσιον» συμμετείχε στις Εκδηλώσεις "Ταναγραϊκά", με το "Μεικτό" τμήμα χορεύοντας χορούς από την Δυτική Θράκη




Εκδήλωση στην Λιβαδειά Βοιωτίας 1/7/2012: Το «Παιδικό» τμήμα μας χόρεψε Νησιώτικους χορούς και το τμήμα "Εφήβων-Νέων" χόρεψε χορούς από την Ανατολική Ρωμυλία.